Ο κόσμος του παιδιού δεν είναι καμωμένος απο λάσπη ν' αντέχει...

External links - Jquery Τι θάματα αλήθεια είναι το μάτι, το αυτί, το μυαλό του παιδιού, πως ρουφούν αχόρταγα τον κόσμο τούτο και γεμίζουν! Αληθινά, τίποτα δεν μοιάζει περισσότερο με το μάτι του Θεού όσο το μάτι του παιδιού, που, για πρώτη φορά, βλέπει και δημιουργεί τον κόσμο. Ο κόσμος του παιδιού δεν είναι καμωμένος από λάσπη ν' αντέχει, είναι από σύννεφο, δροσερό αεράκι...

Ν. Καζαντζάκης

...και ποτέ σου να μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα.

External links - Jquery Αν μπορείς κάθε λεπτό σου να 'ναι μια δημιουργία και ποτέ σου να μην μένεις με τα χέρια σταυρωμένα. Αν οι φίλοι κι οι εχθροί σου δεν μπορούν να σε πληγώσουν, αν οι σχέσεις με μεγάλους τα μυαλά δεν σου σηκώσουν, αν τους πάντες λογαριάζεις μα κανέναν χωριστά, αν μπορέσεις να φυλάξεις και τα ξένα μυστικά. Έ…. Παιδί μου τότε πια θα μπορέσεις ν΄ απολαύσεις όπως πρέπει τη ζωή σου θα 'σαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ σπουδαίος κι όλη η γη θα 'ναι δική σου.

ΚΙΠΛΙΝ

Τρέχουν χορεύουν ανύποπτα για ό,τι γίνεται πάνω τους τα παιδιά...

External links - Jquery Αναδύθηκε δάσος ζοφερό απ’ το πνεύμα μας κι εκάλυψε τον ορίζοντα. Μόνο ατραποί τρυπώνουν και χάνονται μέσα στο φόβο. Μέλλον δεν φαίνεται. Τρέχουν, χορεύουν ανύποπτα για ό,τι γίνεται πάνω τους τα παιδιά, ενώ γέρνοντας γύρω και κάτω απ’ τα πόδια τους, (ως ν’ ακούν τη βοή και να βλέπουν το σύννεφο) σαν ένα απέραντο υπαίθριο εκκλησίασμα τα λουλούδια προσεύχονται.

Νικηφόρος Βρεττάκος

Ας χαρούν Γιατί δεν θα μείνουν αβοήθητα...

Thumbnail image that says sleek button using photoshop that links to a Photoshop tutoril. Τα παιδιά που πεινούν
Τα παιδιά που διψούν

Ας χαρούν

Γιατί δεν θα μείνουν αβοήθητα

Θα έρθουμε μαζί Να κάνουμε ό, τι μπορούμε

Εμείς

Χρήστος Νικητέας. Τάξη Ε2.

Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης «ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΟΥΟΡΕΝ» μέρος των εσόδων της οποίας δόθηκαν στην ΟΔΗΠΑ.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Επιταγή ευαισθησίας για το έργο της ΟΔΗΠΑ

Eπιταγή 800 ευρώ, ως χορηγία για την ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", παρέδωσε στην ΟΔΗΠΑ ο εμπορικός σύμβουλος της εταιρίας "Santana", Νίκος Τσιγαρός. Η εταιρία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, δεύτερη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ότι βρίσκεται συνοδοιπόρος στις προσπάθειες μας. Το Δ.Σ της ΟΔΗΠΑ εκφράζει στην εταιρία Santana τις ευχαριστίες της. 
Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά για εμάς να έχουμε δίπλα μας, επιχειρήσεις, οι οποίες παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αποφασίζουν να συνεισφέρουν στο έργο μας και να απλώσουν το χέρι τους σε χιλιάδες παιδιά, που μπαινοβγαίνουν στα νοσοκομεία. 
Η "Santana S.A." είναι σήμερα μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εμπορικές εταιρίες της Βόρειας Ελλάδας, με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των brands Ulla Popken, Bigman, Redgreen, Celio, Celio Club, Butlers, Stroili Oro & Goldenpoint. Επίσης έχει το franchising για το κατάστημα Levi’s στο "The Mall Athens".

1 Comment:

Iris είπε...

Μπράβο στις επιχειρήσεις που επιλέγουν να σταθούν αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες. Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλες!

Δημοσίευση σχολίου | Feed

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιο σας θα δημοσιευτεί αφού πρώτα ελεγχθεί από τα μέλη του blog, προκειμένου να αποφευχθούν περιπτώσεις υβριστικών μηνυμάτων.



 

Πρόσφατα Σχόλια

WebMD Health

Οι αναγνώστες μας

ΟΔΗΠΑ Copyright © 2010

Xiros I.T.S